Over mij

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 09:00

Hoi en welkom bij mijn eerste blog.

Ik zal mezelf in deze blog een beetje voorstellen en wat over mezelf vertellen. 

 

Momenteel zit ik in 5 VWO en ik hoop volgend jaar eindexamen te kunnen doen. Ik heb twee of drie dagen per week fysiek les op school en de rest heb ik online. Gelukkig hebben we in plaats van 50 minuten lessen nu 40 minuten lessen. Ergens vind ik dat wel fijn aangezien ik echt een heel vervelend rooster heb en nu elke dag lekker vroeg klaar ben. Wat vinden jullie van de lockdown? Daarnaast had ik een bijbaantje, maar de winkel waar ik werkte gaat helaas sluiten, dus moet ik binnenkort op zoek naar iets anders. Ook ben ik vrijwilliger bij het Bonte Perdje. Dat is een organisatie die er voor zorgt dat ruiters met een beperking ook lekker kunnen paardrijden. Het is nu mijn tweede jaar dat ik daar help. Gelukkig zijn we net weer van start met privélessen en help ik met veel plezier elke zaterdag weer mee.


Mijn hobby's zijn paardrijden, lezen (duhh, heel verrassend :) ) en ik teken ook graag. Ik rijd op een manege (al 11 jaar ongeveer) en heb helaas geen eigen paard. Hoe graag ik dit ook zou willen ik heb er op het moment gewoon geen tijd voor, maar het is zeker een droom van me. Dat lezen een hobby van me is is niet echt een verassing. Al zo lang als ik me kan herinneren lees ik al boeken, eerst vooral paarden boeken, maar langzaam steeds meer fantasy en af en toe science-fiction en thillers. Ik kan ook prima een boek 4 of 5 keer lezen en nog steeds nieuwe dingen ontdekken.

Het is ook een droom van me om ooit een boek uit te brengen en ik heb ook al wat ideetjes voor een eventueel verhaal. Ik moet alleen ergens de tijd vinden om het ook daadwerkelijk op papier te zetten en verder uit te werken. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.